1

Restaurant geopend op Kunstfort Vijfhuizen




Restaurant geopend op Kunstfort Vijfhuizen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Restaurant 't Fort op Kunstfort bij Vijfhuizen is vanaf 1 juni open. Kom langs voor lunch of diner

Op maandag 1 juni vanaf 12.00 uur mogen wij u weer welkom heten in en om ons fortrestaurant We kunnen niet wachten om u de heerlijkste lunch- n dinergerechten te serveren (zie onze gewijzigde openingstijden, reserveren verplicht).

We staan te popelen om weer aan de slag te gaan, daarom zijn wij ook eenmalig geopend op maandag 1 en dinsdag 2 juni voor de lunch. 

Het Fort bij Vijfhuizen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een 19de-eeuwse verdedigingslinie rond de hoofdstad. De Stelling bestaat uit een ring van forten, batterijen, talrijke dijken, sluizen en inundatiepolders. Bij de dreiging van een vijandig leger zouden dijken worden doorbroken en ontstond een gigantische ring van water. 

Sinds 2012 zwaait horeca-echtpaar Radboud en Ubavka Bos de scepter in Restaurant t Fort. In acht jaar tijd hebben ze het forse etablissement dat bestaat uit vijf boogvormige ruimtes, een kazemat, de kruidloods en een voor- en achterterras doen uitgroeien tot een van de meest populaire lunch & diner- feest- en vergaderlocaties in de regio. 

 Bezoek www.fortrestaurant.nl

Restaurant geopend op Kunstfort Vijfhuizen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.