Ontdek de vesting Heusden met een rondvaart

Ontdek de vesting Heusden met een rondvaart

Ontdek deze zomer de vesting Heusden met een rondvaart van 1 uur over de Maas en Dode Maas. Geniet van afwisselend landschap, molen, vestingwallen en havens. De boot vertrekt vanaf de aanlegsteiger net buiten de stadshaven in Heusden.

Ontdek de vesting Heusden met een rondvaart van 1 uur over de Maas en Dode Maas. De boot vertrekt vanaf de aanlegsteiger net buiten de stadshaven in Heusden. De route gaat een stukje over de Maas en komt zo op het Heusdens Kanaal uit, waar we langs het dorpje Wijk en Aalburg varen. We komen uit op de Dode Maasarm. Dit stukje beschermd natuurgebied met tal van watervogels loopt langs de dorpjes Nederhemert en het dorpje Wellseind. Vanaf het water geniet je van een afwisselend landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

Afvaartijden
Juni en september: Elke woensdag, zaterdag en zondag om 13:30 en 15:00 uur
Juli en augustus: Dinsdag t/m zondag om 13:30 en 15:00 uur

De rondvaarten vertrekken bij minimaal 12 personen.

Wil je buiten aangegeven tijden een rondvaart maken? Dat is mogelijk met gezelschappen vanaf 15 personen. Het hele jaar kan je deze rondvaart inplannen op of voorafgaand aan de reguliere rondvaarttijden van 13:30 en 15:00 uur. Neem voor meer informatie of reserveren contact met ons op.

Prijs
Volwassenen 9,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 7,00 p.p.

Rolstoeltoegankelijkheid
Schip Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.

Ontdek de vesting Heusden met een rondvaart

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.