Stoere Doe-Dag


-advertentiepositie-



Stoere Doe-Dag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Avontuurlijk Forteiland op zaterdag 12 juli op Forteiland IJmuiden.Leukste dagje uit voor het hele gezin, voor maar 18,50 p.p. incl. bo

Stoere Doe-Dag op het Forteiland
Stap aan boord Het Avontuur kan beginnen. Met de boot de haven in voor de oversteek naar een onbekend stukje Nederland: het Forteiland in IJmuiden. Even iets heel anders, lekker uitwaaien in de wind, zout water in je gezicht. Als je van avontuur houdt, zit je nu goed. Over het eiland struinen op zoek naar verborgen dukaten. of dwalen door de ondergrondse gangen van de bunkers. En houd je van historie, dan kan je hier je hart ophalen. Het Forteiland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Op ieder stukje van dit imposante verdedigingswerk trilt de spanning van vroegere gebeurtenissen nog na. Avontuurlijk Forteiland: een dag waar je nog lang over zult napraten.

Avontuurlijk Forteiland kost 18,50 p.p. incl. bootovertocht. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis als verstekeling mee.

1,5 meter Proof
PBN heeft het Forteiland, de overtocht, de activiteiten en de catering aangepast aan het "nieuwe normaal", de anderhalvemetermaatschappij. Het programma blijft onveranderd leuk alleen het aantal plaatsen per afvaart is beperkt. Er kunnen maximaal 40 deelnemers tegelijkertijd naar het Forteiland. Bij de boot worden geen kaarten verkocht er kan alleen online gereserveerd worden. Kom niet naar het Forteiland wanneer je verkouden bent koorts en/of kortademend bent. Hou 1,5 meter afstand en volg de instructies van Team PBN.

Inclusief
Bootovertocht naar het Forteiland
Entree Forteiland
Landkaart voor het Avontuurlijk Forteiland
Stoere activiteiten zoals; boogschieten, abseilen, vrije val, buksschieten, evenwichtsbalk.
Op zoek naar dukaten in het Fort en de bunkers
Historische rondleiding met een gids of zelf lekker dwalen over het eiland
Gratis parkeren
Een onvergetelijke ervaring

Forteiland IJmuiden
Schepen van over de hele wereld varen voorbij, de haven van IJmuiden draait op volle toeren en de Noordpier van Wijk aan Zee blinkt in de zon. Dat is het verbluffende uitzicht vanaf het Forteiland in de monding van het Noordzeekanaal, op minder dan een half uurtje rijden van Amsterdam. 

Het Forteiland is een van de onderdelen de Stelling van Amsterdam en werd rond 1885 aangelegd om de hoofdstad te kunnen verdedigen tegen buitenlandse indringers. De grote bunkers, het mysterieuze labyrint van ondergrondse gangen en de koepelzaal met muurschilderingen zijn authentiek gerestaureerd. 

De ideale omgeving voor een avontuurlijke dag voor het hele gezin of avontuurlijk kinderfeest.

 Bezoek www.pbn.nl

Stoere Doe-Dag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.