Vaarexcursie Ontdek De Wieden - boek 1 plek voor 2 à 3 personen


-advertentiepositie-



Vaarexcursie Ontdek De Wieden - boek 1 plek voor 2 à 3 personen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Wieden beleef je het mooist door te gaan varen. Deze gevarieerde vaartocht over sloten en meren met af en toe een dorpje is een idea De Wieden beleef je het mooist door te gaan varen. Deze gevarieerde vaartocht over sloten en meren met af en toe een dorpje is een ideale kennismaking met De Wieden!.

Boek 1 plek voor 2 (of 3) personen. 

Door het boeken van 1 plek kunt u met 2 (of 3)  personen gebruik maken één bankje, waar deze personen direct naast elkaar zitten. Voor deze personen samen boekt u 1 plek ( 1 ticket). Dit kunnen twee volwassenen zijn, maar ook twee volwassenen en een kind. Als de personen maar deel uitmaken van hetzelfde huishouden.

Ontdek de bijzondere historie én het rijke planten- en dierenleven in een van de grootste laagveengebieden van Europa.

Tijdens deze tocht met open fluisterboot vaar je over de weidse Beulakerwijde en door het mooie waterdorpje Dwarsgracht. Via de smallere vaartsloot varen we langs moerasbossen en hooi- en rietlanden terug naar het bezoekerscentrum.

Onze enthousiaste schippers vertellen je alles over het ontstaan van De Wieden en de natuur om je heen. Onderweg heb je kans om verschillende soorten vogels te zien en kun je genieten van de weidsheid en de rust van Nationaal Park Weerribben – Wieden.

Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken!

Eén plek is één bankje op de excursieboot

Deze zomer is de indeling van de excursieboot aangepast. Mensen uit één huishouden kunnen een bankje boeken, dat op anderhalve meter afstand staat van de bankjes van andere gezelschappen. De prijzen worden per bankje berekend, ook als er minder dan het maximale aantal personen van het bankje gebruik maakt. 

Annuleren

Je bent verplicht te annuleren bij verkoudheid of koorts bij een van de deelnemers of een huisgenoot. Bel zodra hier sprake van is tot anderhalf uur voor vertrek. Het bezoekerscentrum is bereikbaar tijdens de openingstijden. Je geld wordt teruggestort.

Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. verkoudheid of koorts van de schipper, weersomstandigheden of te weinig deelnemers.

Extra informatie

  • De vaartocht duurt één uur en drie kwartier.  
  • Leeftijd vanaf 6 jaar.  
  • Open boot, denk aan warme en/of regenkleding en een paraplu.
  • Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum.
  • Neem bij warm, zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee.
  • Let op: de schipper helpt niet met in- en uitstappen!
  • Tip: neem zelf een verrekijker mee!

Richtlijnen

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 14 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar het bezoekerscentrum. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact
  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van het bezoekerscentrum en de excursieboot
  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
  • Nies en/of hoest in je elleboog
  • Kom niet naar het bezoekerscentrum als je verkoudheidsklachten hebt

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Vaarexcursie Ontdek De Wieden - boek 1 plek  voor 2 à 3 personen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.