Verrekijker DemoDag 2020

Verrekijker DemoDag 2020

Op zaterdag 15 augustus organiseert VerrekijkerShop de Verrekijker DemoDag in de beeldentuin van Galerie Wildevuur. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes testen & vergelijken. De hele dag zijn er vertegenwoordigers en productspecialisten aanwezig welke u alles kunnen vertellen op het gebied van verrekijkers, spotting scopes en accessoires. Ook kunt u natuurlijk al uw vragen bij hen kwijt. Ook bent u deze dag getuige van diverse primeurs van onder andere Swarovski Optik, Pentax en Bynolyt.

Tevens geniet u tijdens deze dag van aanbiedingen en kortingsacties op vele producten. Oftewel, dé uitgelezen kans om een passend advies te krijgen en zelf vele kijkers met elkaar te vergelijken. Ook hoeft er voor dit evenement geen entree betaald te worden.

Voor de toegang tot dit evenement wordt een (kleine) bijdrage van €5,- gevraagd. Hiervoor krijgt u koffie/thee en een ambachtelijk stuk appeltaart van de lokale bakker. Ook kunt u vervolgens deelnemen aan de excursies en lezingen en kunt u de vele verschillende verrekijkers testen en vergelijken.

Meer informatie over dit evenement volgt nog. Houd daarvoor deze Facebookpagina en onze website (www.VerrekijkerDemoDag.nl) in de gaten.

Verrekijker DemoDag 2020