Picknicken


-advertentiepositie-



Picknicken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Exclusief genieten op het mooie erfgoed in Heijningen op 15 en 16 augustus. Kom met de fiets of wandel naar @fortsabina en haal een pic

Exclusief genieten op ons mooie erfgoed in Heijningen. Kom met de fiets of wandel naar Fort Sabina en haal een picknickmand op bij het fortloket. 

Wel je mand minimaal een dag tevoren reserveren via info@dekletsmajoor.com. U kunt zelf een plekje uitzoeken op het fort om van de inhoud van uw picknickmand en van de omgeving te genieten. Veel plezier met het ontdekken van het fort op deze bijzondere manier. 

Dit exclusief genieten kan tijdens de zomervakantieweek in augustus op zaterdag 15 augustus en zondag 16 augustus vanaf 12 uur. 

In de mand allerlei heerlijks, hartig en zoet, zoals broodje oude kaas, wrap met zalm, mooie ham, olijfjes, kaasje en wat zoets en meer. De prijs voor de mand vol heerlijks is 24,50 euro p.p., exclusief consumpties. Bestellen minimaal voor 2 personen. 

Voor de goede orde melden we toch nog even dat het nuttigen van zelf meegebracht drinken en eten niet is toegestaan op het fort.  

 Bezoek fortsabina.nl

Picknicken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.