Ambachtendag


-advertentiepositie-



Ambachtendag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kijk, leer en ontdek de oude ambachten van het kasteel.

Regelmatig zijn er op kasteel Hernen demonstraties van de aan het kasteel verbonden ambachtslieden. Op zondag 30 augustus zullen zij bijna allemaal in en vooral buiten het kasteel aanwezig zijn om het zomerseizoen af te sluiten.

Kijk, leer en ontdek alles van deze vakmensen. De smid, de mandenmaker, de kantkloster, de meubelmakers, de borduurdames de tegelbakker, de bandweefster en nog meer experts leggen je deze middag de fijne kneepjes van hun bijzondere vak uit.

Natuurlijk kan ook het kasteel verkend worden en zal op de zolder het geheim van de verdwenen toren ontrafeld worden in een nieuwe presentatie.

Een leuke middag voor jong en oud!

Koop hier uw kaartjes

Datum: zondag 30 augustus

Openingstijden: 13.00-17.00 uur 

Entree: Inbegrepen bij reguliere entree. Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50  Donateurs Geldersch Landschap& Kasteelen en Museumkaart gratis. Reserveren verplicht.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl.

Van 25 juli t/m 30 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

 
 

 Bezoek www.glk.nl

Ambachtendag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.