1

Toffe perenwandeling op landgoed Haarzuilens




Toffe perenwandeling op landgoed Haarzuilens

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom zondag 6 september fruit plukken op landgoed Haarzuilens! Maak een afwisselende wandeling over het landgoed en pluk onderweg je eig Kom zondag 6 september fruit plukken op landgoed Haarzuilens! Maak een afwisselende wandeling over het landgoed en pluk onderweg je eigen fruit. . De appels en peren op landgoed Haarzuilens zijn weer rijp voor de pluk! Wandel op zondag 6 september mee en pluk onderweg je eigen fruit. Heerlijk voor in de appeltaart of als zelfgemaakte appelmoes. Het leukste is: je plukt het fruit zelf uit de boom. Met de hulp van een ladder en een plukstok heb je zo een tasje vol.

Leuk voor gezinnen

De wandelroute is 3,5 km en daarmee erg geschikt voor gezinnen. Je struint door weilanden, boomgaarden en een voedselbos. Wie durft, springt met een polsstok de sloot over. Of trek jezelf naar de overkant op een vlot. Van je zelfgeplukte appels en peren maak je thuis een lekkere taart of moes. Dat is pas nagenieten!  

Aanmelden 

Om elkaar de ruimte te kunnen geven, kan een beperkt aantal huishoudens tegelijk komen wandelen en plukken. Je kunt starten om 10:00 uur, 10:30 uur, 11:00 uur of 12:00 uur. Het is helaas niet mogelijk om op de bonnefooi te komen.  

LET OP! Meld je aan en boek per huishouden 1 ticket. De ticketprijs is voor 1 huishouden, inclusief de geplukte appels en peren.

Goed om te weten

  • In de boomgaard lopen schapen. Trek schoenen aan die vies mogen worden.
  • Je krijgt van ons een tasje mee voor de appels en peren voor thuis. Is de tas vol? Dan ben je klaar met plukken. 
  • Er is een beperkt aantal ladders en plukstokken en emmers aanwezig. Heb je een eigen plukstok? Neem deze mee.  
  • Er is desinfectiemiddel om handen of materialen te desinfecteren. 
  • Controleer jezelf op teken na een bezoek aan de natuur.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Toffe perenwandeling op landgoed Haarzuilens
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.