1

Street art festival POW! WOW! in Rotterdam


-advertentiepositie-



Street art festival POW! WOW! in Rotterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Street art festival POW! WOW! keert van 5 tot en met 12 september terug naar Rotterdam! Kom kijken terwijl street artists prachtige murals maken in Rotterdam-Zuid. Terwijl zij elke dag van 10:00 uur tot 20:00 uur aan het werk zijn, kun je komen kijken en met eigen ogen zien hoe een saaie flatwand of grauwe muur verandert in een kunstwerk!

Er zijn tours met gids, maar je kunt ook zelf op pad. Download in dat geval op de site van de organisatie de kaart met de plekken waar de kunstenaars werken. Of loop de tour zelf met behulp van de Rewriters app. Hou daarbij rekening met elkaar en met de kunstenaar en houd voldoende afstand! Tip: ga op de fiets vanwege de afstand tussen de verschillende plekken waar de street art wordt gemaakt.

VANS & CANS
Tijdens POW! WOW! Rotterdam 2021 op zondag 12 september, keert het VANS & CANS ook weer terug! Allerlei voertuigen worden door kunstenaars live veranderd in een rijdend kunstwerk. De kunstenaars hebben daarbij carte blanche, dus niemand weet wat het eindresultaat wordt! VANS & CANS is dit keer niet in het Afrikaanderpark, maar ernaast op het Afrikaanderplein en is opgezet als een doorstroomlocatie. Zo krijgt iedereen de kans om veilig de kunstenaars aan het werk te zien.

Kun je niet komen om één of meerdere redenen? Wees gerust! De muurschilderingen blijven de komende jaren staan, en de gidsen van Rewriters (https://rewriters010.nl/) zullen ook na afloop van de festivalweek tours aan blijven bieden. De wandelroute, inclusief bijbehorende uitleg, is bovendien ook op eigen initiatief te lopen met behulp van de officiële Rewriters app.

 Bezoek www.powwowrotterdam.nl

Street art festival POW! WOW! in Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.