Buitenplaats Elswout - Parkeerkaart met excursie


-advertentiepositie-



Buitenplaats Elswout - Parkeerkaart met excursie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bestel in oktober je Elswout parkeerkaart en ga als vaste bezoeker mee met een speciale excursie met de boswachter over buitenplaats El

Ben je een vaste bezoeker van buitenplaats Elswout? Kies dan voor het gemak van een jaarkaart en krijg een jaar lang ongestoord toegang tot het parkeerterrein. Als je in oktober een jaarparkeerkaart bestelt, krijg je hierbij een unieke excursie aangeboden in het najaar van 2020. De boswachter geeft je graag een kijkje achter de schermen van Buitenplaats Elswout.

Parkeren
Na verwerking van je gegevens word je kenteken in het parkeersysteem geregistreerd en kun je een jaar lang op het Elswout parkeerterrein parkeren tussen zonsopgang en zonsondergang.

Excursie
Als vaste bezoeker van buitenplaats Elswout ben je bekend met de sfeer, paadjes, natuur, tuinarchitectuur en monumentale gebouwen van de buitenplaats. Staatsbosbeheer koestert het culturele erfgoed en blijft in ontwikkeling door de leegstaande gebouwen een passende functie te geven. Goed en specialistisch onderhoud, met respect voor de historie en de natuur, is de sleutel voor succes. Samen met overheden, ondernemers, vrijwilligers en jij als vaste bezoeker zorgen we ervoor dat het monumentale complex behouden én toegankelijk blijven. De boswachter neemt je als trouwe bezoeker graag mee met een speciale ‘kijk achter de schermen’ excursie als dank voor je bijdrage. 

  • Werkwijze: Je reserveert de datum van je excursie. Zodra wij je aanmelding binnen hebben, nemen we contact met je op voor je kenteken. Vervolgens krijg je de parkeerkaart thuisgestuurd.
  • Parkeren tussen zonsopkomst en zonsondergang
  • Verwerkingstijd parkeerkaart is circa 7 werkdagen
  • 1 parkeerkaart per boeking
  • Maximaal 2 personen per excursie per parkeerkaart
  • Het abonnement wordt niet automatisch verlengd. Na 11 maanden ontvang je een bericht met een verzoek tot verlening, inclusief excursie
  • De excursie start op het pleintje achter het poortgebouw (Elswoutslaan 14) en duurt 1,5 uur/ 2 uur 
  • De excursie is niet geschikt voor mindervaliden
  • Honden mogen mee, mits ze zijn aangelijnd 

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Buitenplaats Elswout - Parkeerkaart met excursie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.