Theaterworkshop voor Kids - Linda den Holland


-advertentiepositie-



Theaterworkshop voor Kids - Linda den Holland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom naar @FortSabina voor de superleuke Theaterworkshop voor kids op 21 oktober. Je gaat samen met je docent Linda den Hollander 1,5 uu

Kom naar Fort Sabina voor de superleuke Theaterworkshop voor kids op woensdagmiddag 21 oktober. Je gaat samen met je docent Linda den Hollander 1,5 uur aan de slag. Je gaat echt toneelspelen en kan je fantasie en creativiteit helemaal laten gaan. En deze toffe workshop is ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen Deze workshop is geschikt voor alle kinderen vanaf 6 jaar. 

Doe gemakkelijke schoenen en warme kleren aan. We starten om 14.00 uur ergens op locatie. Meld je even bij het Fortloket. Kosten 5 euro per persoon. Reserveer hier online tevoren een plekje voor jouw workshop, want vol is vol. Mocht er nog plaats zijn, dan kan je ook ter plekke nog reserveren vanaf een uur voor de workshop. 

Dramadocent Linda den Hollander is verbonden aan de toneelstudio Stichting Moracay uit Fijnaart. Zij schrijft ook toneelstukken en is regelmatig op het fort present als Vrouwe Sabina. 

 Bezoek fortsabina.nl

Theaterworkshop voor Kids - Linda den Holland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.