Rondleidingen met gids op Fort Sabina




Rondleidingen met gids op Fort Sabina

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Nieuwsgierig naar de historie van het @FortSabina? Onze gidsen leiden u op 25 oktober rond en vertellen over wat ons fort van oorsprong

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, wat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit tot wat het nu is (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen. 

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. Inschrijving ter plaatse bij het "Fortloket" in de kazerne. Kosten 5 per persoon. Vol is vol, aangezien er vanwege de maatregelen een beperkt aantal deelnemers per rondleiding mee kan. Wilt u reserveren voor de reguliere rondleiding mail dan naar rondleidingen@fortsabina.nl en laat dag, tijdstip en aantal personen weten. Ter plekke rekent u dan af, bij voorkeur per pin. 

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met rondleidingen@fortsabina.nl en vertel uw wensen.

 

 Bezoek fortsabina.nl

Rondleidingen met gids op Fort Sabina
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.