1

Vogeltrek in de Diepen




Vogeltrek in de Diepen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De vogeltrek is misschien wel het mooiste natuurfenomeen dat we kennen. Iedere vogelsoort heeft zijn eigen trek. Altijd al willen weten De vogeltrek is misschien wel het mooiste natuurfenomeen dat we kennen. Iedere vogelsoort heeft zijn eigen trek. Altijd al willen weten waarom en hoe ze dit doen? Ga dan mee op de vogeltrekwandeling! . De vogeltrek is misschien wel het mooiste natuurfenomeen dat we kennen. Ieder voorjaar vliegen miljoenen vogels naar hun broedgebieden en in het najaar naar de overwinteringsplekken. Sommige vogels vliegen overdag, andere ’s nachts, de een vliegt over land, de andere over zee. Iedere vogelsoort heeft zijn eigen trek. Altijd al willen weten waarom en hoe ze dit doen? Ga dan mee op de vogeltrekwandeling!

Praktische informatie
Tijdens deze ochtend word je om 7:00 uur welkom geheten aan op de parkeerplaats bij de Sint-Jansberg, eethuis de Diepen. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De ochtend duurt tot 9:30 uur. Er kunnen maximaal 15 personen mee. Deelname kost 7 euro per persoon, niet-leden betalen 10 euro per persoon. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 15 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact
  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten
  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
  • Nies en/of hoest in je elleboog
  • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur in de Diepen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Vogeltrek in de Diepen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.