Haar & Hem


-advertentiepositie-



Haar & Hem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Rotterdamse kapper Ivan Winter praat en luistert tijdens het knippen naar de mannen uit de buurt. Roddels, sterke verhalen, maar ook persoonlijke kwesties en kwetsbaarheden komen voorbij. Hoe verschillend de achtergronden van de mannen ook zijn: hun angsten, onzekerheden en twijfels zijn hetzelfde.

In Haar & Hem luister je via een koptelefoon mee naar deze intieme gesprekken tussen kapper en klant. Live op het podium vervullen spoken word artiesten de rol van (stem)acteurs. Een unieke theaterbeleving! De host van de avond is JNM (Jennifer Muntslag), presentator, actrice en MC.

Over Ivan Winter
Ivan is een creatieve duizendpoot. Naast zijn kapperswerk is hij ook op andere plekken actief in de culturele scene van Rotterdam. Met MELLY’s op de Witte de Withstraat is hij onderdeel van Melly’s Buren: Kunst & Koti, waar knippen, kunst en muziek samenkomen. Verder is hij betrokken als organisator en DJ bij Rotterdamse clubnachten als FILO en Moodswings en is hij resident DJ bij woordkunstevenement Woorden Worden Zinnen.

 Bezoek theaterzuidplein.nl

Haar & Hem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.