De Grote Vijf - Expeditie Veluwe


-advertentiepositie-



De Grote Vijf - Expeditie Veluwe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dè ultieme manier om de Veluwe te beleven: dompel je onder in de natuur tijdens deze excursie met basic overnachting in de natuur. Vanu

De ultieme manier om de Veluwe te beleven: laat je tijdens deze exclusieve expeditie met de boswachter - inclusief overnachting - volledig onderdompelen in de natuur. Vanuit een uitvalbasis midden in de natuur ontdek je de Veluwe en ga je op zoek naar wilde dieren als ree, edelhert en wild zwijn.

Programma

Na ontvangst bij Hotel Vierhouten vertrek je naar de uitvalsbasis van deze expeditie, midden in de natuur. Vanuit een wildobservatieplaats ervaar je in stilte de zon die onder gaat. Na de maaltijd die daar voor je klaar staat, maak je een stevige avondwandeling (5 km) terug naar je uitvalsbasis. Daar sluit je de avond af bij het kampvuur onder de sterrenhemel.

Je overnachting is basic. Samen met de andere deelnemers slaap je in een open schuur. Hiervoor hoef je enkel een slaapzak en kussen mee te nemen. De volgende ochtend word je voor zonsopgang gewekt voor een safari per Land Rover. De natuur zien ontwaken heeft iets magisch en bovendien heb je 's ochtends meer kans om wild te spotten. Je ontbijt midden in de natuur.

  • Meenemen: slaapzak, hoofdkussen, dagrugzak, toiletartikelen
  • Trek donkere, niet ritselende kleding aan, goede wandelschoenen en doe geen parfum op
  • Let op: overnachting op basic locatie in de natuur, met de andere deelnemers in een open schuur. Toilet aanwezig, geen douche.
  • Prijs: inclusief diner, ontbijt en drinken
  • Bij kinderen tot 18 jaar is volwassen begeleiding verplicht
  • Niet geschikt voor mindervaliden vanwege lange wandeling in het donker over onverharde paden
  • Honden niet toegestaan

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

De Grote Vijf - Expeditie Veluwe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.