Van Hagar

Van Hagar

Alsof dit jaar nog niet zwaar genoeg was verloor de muziekwereld icoon na icoon. Zo ook de onnavolgbare en ingenieuze gitaarlegende Eddie van Halen. De man die in de jaren zeventig de rock wereld op zijn kop zette met zijn uitmuntende gitaartechniek. Een voorbeeld voor vele (jonge) rockers, iedereen heeft immers zijn vingervlugheid proberen na te bootsen (met wisselend resultaat).
Van Hagar eert deze held al jaren en is graag gezien in ons eigen en omringende landen. Met werk uit het “David Lee Roth- “en “Sammy Hagar-era”. Een eerlijke verhouding van 51/50 ;).
De band heeft zich inmiddels bewezen eer te doen aan het werk, naast treffend gitaarwerk en onderscheidende vocals, met strak koorwerk en de typische piano en keyboard klanken. Ze speelde Graspop Metal Meeting al eens plat en tourde met hun “Legends of Rock-tour” langs festivals en clubs. Verwacht vijf muziekliefhebbers/ ervaren muzikanten die je bijvoorbeeld bij Ayreon, Terra Nova, Aquila, Guido’s Orchestra of Hippe Gasten aan het werk hebt gezien.

Van Hagar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.