1

Op de digitale koffie bij boswachter Jose Hermens




Op de digitale koffie bij boswachter Jose Hermens

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ik als boswachter wil graag weten waar je op de Sint-Pietersberg van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je vragen over hebt. “Ik als boswachter wil graag weten waar je op de Sint-Pietersberg van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je vragen over hebt. Daarom zit ik in deze tijd klaar voor een digitaal koffiepraatje. Je bent van harte welkom, ook kinderen zijn welkom in dit spreekuur”!. Woon jij vlak bij de Sint-Pietersberg en kom je wel eens wandelen of fietsen op de berg of kom je wel eens genieten in de groeve? De boswachter van Natuurmonumenten praat graag met je over de natuur en de recreatiemogelijkheden op de Sint-Pietersberg.

In deze tijd is bij elkaar komen lastig. Het boswachterspreekuur in de capponnière van fort Sint Pieter kan daar nu niet plaatsvinden. We merkten dat er wel behoefte is aan deze middagen, daarom gaan wij een proef starten om deze middagen digitaal te doen. Boswachter José Hermens van Natuurmonumenten zit de derde vrijdag van de maand tussen 15.00 en 17.00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hoe gaat het in zijn werk? Je meldt je aan voor deze middag via deze link.  Ongeveer een uur voor 15.00 uur ontvang je die derde vrijdag op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Teams kunt deelnemen aan het gesprek. Je kunt zelf bepalen hoe laat je deel neemt aan het gesprek, je kunt dan ook met elkaar in gesprek gaan over de Sint-Pietersberg.

Wij hopen ook op deze digitale manier vele mensen te verwelkomen. 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Op de digitale koffie bij boswachter Jose Hermens
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.