1

Nocturne @ Museum van de Nationale Bank


-advertentiepositie-



Nocturne @ Museum van de Nationale Bank

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In dit bizarre jaar stelt het museum van de Nationale Bank van België ter gelegenheid van de Nocturnes een coronaproof activiteit voor. Neem op donderdag 6 mei deel aan een buitengewone "Escape Game" in een bijzondere omgeving. Vorm een talentvol team om de raadsels op te lossen en de codes te kraken in minder dan 30 minuten!
Op die avond zal het museumteam u verwelkomen voor een unieke ervaring. Toen architect Désiré De Keyser in de 19e eeuw het gebouw liet optrekken zou hij er ook een kamer in hebben verborgen, die sindsdien geheim is gebleven. Ga gewapend met je onderzoeksdossier door het gebouw en probeer de aanwijzingen te vinden die de architect er heeft achtergelaten. Dit onderzoek zal enige organisatie en samenwerking vereisen om dit goedbewaarde geheim te ontsluiten! En houd de tijd in de gaten, want wie weet wat er gebeurt als de tijd om is...
Stel uw team samen (bubbel van 1 à 10) en probeer het mysterie op te lossen in dit majestueuse decor. Alle leden van het gezin zijn welkom: van de snelle slimmeriken tot de meer ervaren wijzen! Om kinderen in staat te stellen actief aan het spel deel te nemen, raden wij dit avontuur aan voor kinderen vanaf 8 jaar.
Lukt het u deze geheime kamer terug te vinden?

Praktische informatie:
Donderdag 6 mei 2021 van 17.00 tot 22.00 uur
5€ (standaard) 2,5€ (-26 jaar)
Reserveren verplicht via https://nocturnes.brussels/nl/museum/museum-van-de-nationale-bank-2/
Meer info: www.nocturnes.brussels

 Bezoek nocturnes.brussels

Nocturne @ Museum van de Nationale Bank
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.