OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland


-advertentiepositie-



OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is spec Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur. Ga op pad en maak daarna je eigen bosgeluid!.

Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur. Ga op pad en maak daarna je eigen bosgeluid!

Vind je het leuk om te ontdekken welke geluiden er klinken in de natuur? Geritsel in de struiken en soms hoor je een specht roffelen. Zouden wij deze geluiden ook kunnen maken? Misschien met de hulp van "instrumenten" uit het bos.

Ontdekkingstocht

In het bos verzamel je verschillende materialen waarmee je je eigen "instrument" maakt. Hoe leuk zou het zijn om een heel orkest te laten klinken met zelfgemaakte boskloppers en geluiden die we met onze handen en mond kunnen maken?  

Natuurlijk neem je wat je zelf gemaakt hebt mee naar huis. Zo heb je thuis, in je kamer of in de tuin, nog een herinnering aan wat je in het bos gevonden en gehoord hebt.

Kom na de excursie gratis ravotten in Speelnatuur van OERRR of breng een bezoek aan restaurant Brambergen.

Excursies in Corona-tijd

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 30 personen. Deze groep wordt gesplitst in 2 groepen van 15 personen. Kinderen kunnen deelnemen onder de begeleiding van 1 volwassenen. Zo is er plek voor meer kinderen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact
  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten
  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
  • Nies en/of hoest in je elleboog
  • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt

Handig om te weten:

  • Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Zowel de volwassene als de kinderen melden zich aan als deelnemer.
  • Koop van tevoren je tickets online.
  • Honden mogen niet mee.
  • Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.
  • Wil je zelf met een groep op pad? Kijk dan bij onze groepsuitjes.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.