‘Van Aalscholver tot Zomertaling’ – Online lezing over moerasvogels


-advertentiepositie-



‘Van Aalscholver tot Zomertaling’ – Online lezing over moerasvogels

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Boswachter Ronald Messemaker is al veertig jaar fervent vogelaar. In zijn lezing van Aalscholver tot Zomertaling neemt hij je mee naar Boswachter Ronald Messemaker is al veertig jaar fervent vogelaar. In zijn lezing ‘van Aalscholver tot Zomertaling’ neemt hij je mee naar de veelzijdige vogelwereld van De Wieden, een fantastisch vogelparadijs in Overijssel. In dit weidse landschap met z'n hooilanden, kolkjes, trekgaten, rietvelden en moerasbos wemelt het van de vogels. Startend en eindigend met de winter passeren talrijke soorten de revue, met tips waar en wanneer je al die vogels kunt zien.. Boswachter Ronald Messemaker is al veertig jaar fervent vogelaar. In zijn lezing ‘van Aalscholver tot Zomertaling’ neemt hij je mee naar de veelzijdige vogelwereld van De Wieden, een fantastisch vogelparadijs in Overijssel. In dit weidse landschap met z'n hooilanden, kolkjes, trekgaten, rietvelden en moerasbos wemelt het van de vogels. Startend en eindigend met de winter passeren talrijke soorten de revue, met tips waar en wanneer je al die vogels kunt zien.

Winactie

Onder alle aanmelders verloten wij 1 exemplaar van het boek ‘Avifauna van Nationaal Park Weerribben-Wieden’ geschreven door o.a. Ronald!

Reserveren 

Boek op deze pagina je ticket voor deze online lezing op woensdag 19 mei om 19.30 uur. De kosten zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden.

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

‘Van Aalscholver tot Zomertaling’ – Online lezing over moerasvogels
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.