1

HET TERRAS GAAT WEER OPEN


-advertentiepositie-



HET TERRAS GAAT WEER OPEN

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 28 april gaat een deel van ons terras weer open. Je bent dagelijks van harte welkom voor een hapje en drankje. Op 28 april gaat een deel van ons terras weer open. Je bent dagelijks van harte welkom voor een hapje en drankje.

Onze locatie is ingericht volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid, zodat we je coronaproof kunnen ontvangen. Ervaar het terras alvast in n minuut met het filmpje van vorig seizoen op  onze website.

Alle ruimte om buiten te genieten in festivalachtige sfeer
Als je op ons terras wilt zitten, hoef je je alleen bij aankomst te melden en registreren. Van tevoren reserveren is niet nodig.

Centraal op het terrein staat onze grote buitenkeuken waar de kok festivalfood bereidt. En er is nog veel meer lekkers, zoals taartjes, borrelhappen en ijs. In de weekenden is ook de Frietfoodtruck open.

En als het straks weer mag
In de loop van het seizoen breiden we het Terraseiland uit met nog veel meer leuks en lekkers. Denk aan verse pizzas uit de Steenoven, live muziek, sport & spel en een culturele agenda. Binnenkort vertellen we je hier op onze website graag meer over.

 Bezoek www.fortaandeklop.com

HET TERRAS GAAT WEER OPEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.