1

Dwingelderveldlezing "De redding van het Dwingelderveld"




Dwingelderveldlezing "De redding van het Dwingelderveld"

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Axel Wiewel, schrijver van het boek 'De redding van het laatste grote natte heideveld van Nederland', vertelt in deze webinar hoe de na Axel Wiewel, schrijver van het boek 'De redding van het laatste grote natte heideveld van Nederland', vertelt in deze webinar hoe de natuurbescherming zich vanaf 1905 ontwikkelde, hoe Natuurmonumenten ontstond en hoe het Dwingelderveld dankzij de inzet van mensen als Jac. P. Thijsse behouden bleef voor het nageslacht.. De webinar duurt ongeveer 45 min. Deelname is bij wijze van uitzondering gratis omdat het gaat om een online primeur en pilot. Na aanmelding via deze website ontvang je een mail met daarin een link naar de webinar.

Deelnemen via je laptop/computer

Om deel te nemen klik je op het linkje in de aparte mail met de uitnodiging “klik hier om deel te nemen aan de vergadering”. Je gaat automatisch naar de website van Teams. Je krijgt een keuze uit 3 mogelijkheden. Kies voor ‘Doorgaan in deze browser’. Voer je naam in en klik op ‘Nu deelnemen’.

Deelnemen via je telefoon/tablet

Download vooraf de app van Microsoft Teams op je telefoon vanuit de appstore (=gratis). Klik op het linkje in de aparte mail met de uitnodiging “klik hier om deel te nemen aan de vergadering”. Kies voor de optie “deelnemen als gast” en toets je naam in. Klik op ‘Deelnemen aan de vergadering”

Paar belangrijke dingen:

Als je achter je naam (gast) ziet staan, geen probleem. Je kan alleen niet iedereen tegelijk in beeld zien, je ziet alleen diegene die spreekt. Wil je dit wel kunnen; download dan van tevoren MSteams op je tablet, mobiel of computer

Laat je microfoon even uit als het veel geluid is bij je op de achtergrond. Dit doe je door op het symbool van de microfoon te klikken. Er komt dan een streepje door te staan. Je kan het op dezelfde manier weer aanzetten

Als je iets wilt zeggen of vragen kan je een handje opsteken. Bovenin zie je een icoontje met een handje erop. We geven je dan de gelegenheid om iets te zeggen. Ook de chatfunctie kan je gebruiken als je iets wilt vragen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl