Kotterbos wandeling


-advertentiepositie-



Kotterbos wandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga samen met de gids op stap in het Kotterbos. Voor velen een onbekend, maar afwisselend bos aan de rand van de Oostvaardersplassen.

Ga samen met de gids van Staatsbosbeheer op pad in het Kotterbos. Voor velen een onbekend, maar afwisselend bos aan de rand van de Oostvaardersplassen. De gids vertelt je meer over de mogelijke natuurontdekkingen van het Kotterbos en haar geschiedenis. Zie hoe de natuur in het voorjaar ontwaakt uit haar winterslaap, spot in het uitbundige zomergroen een vos, of laat je verrassen door de verschillende kleuren (en paddenstoelen!) van de herfst. In de winter ga je door het voor publiek afgesloten rustgebied van de edelherten. De gids neemt je mee langs de mooiste plekjes van het Kotterbos en laat je zien hoe mooi de natuur kan zijn als je maar weet waar je moet kijken!

Arrangement
De wandeling is uit te breiden met een smakelijke lunch na afloop van de wandeling. Deze staat voor je klaar in Paviljoen de Oostvaarders bij aankomst in het Natuurbelevingcentrum. De lunch bestaat uit een flammkuchen naar keuze inclusief 1 drankje naar keuze (koffie/thee/fris).  

  • Vanaf de parkeerplaats neemt de gids je mee het Kotterbos in. Let op! Het Kotterbos ligt op grond van de gemeente Lelystad; als zoekopdracht ‘Kotterplein, Lelystad’ aanhouden.   
  • Trek niet opvallende wind- en waterdichte kleding aan en gebruik geen parfums
  • Het is aan te raden om stevige schoenen of laarzen aan te trekken
  • Neem je eigen verrekijker en/of camera mee
  • Houd er rekening mee dat er geen faciliteiten zijn (toiletten, water etc.).
  • Niet toegankelijk voor mindervaliden vanwege ongelijke ondergrond
  • Honden zijn niet toegestaan

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Kotterbos wandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.