1

Dal suono dolcissimo


-advertentiepositie-



Dal suono dolcissimo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gedurende deze twee dagen willen wij feestelijke en mooie concerten geven. Het is weer voor het eerst sinds lange tijd dat we voor live publiek mogen spelen, daarvoor hebben wij een bijzonder programma voorbereid. We zullen een aantal barok stukken uit de 17e eeuw van Italiaanse componisten spelen, waaronder Barbara Strozzi en Francesca Caccini. Daarnaast gaan er in première twee nieuwe werken die speciaal voor dit evenement zijn geschreven door componisten Karmit Fadael en Eva Beunk.

Het concert vindt plaats in een monumentaal pand in de Weense Sezession stijl op de Lange Houtstraat 8 in Den Haag. Vanwege beperkt aantal plekken is reserveren voor dit concert nodig. Voor dit concert volgen wij alle richtlijnen die vanuit het RIVM zijn gegeven waaronder het dragen van een mondkapje tot aan de zitplek en het afstand houden van 1,5 meter.

Het concert duurt ongeveer een half uur en hier worden er zes van gegeven verspreid over de twee dagen. De zaal opent 15 minuten voor aanvang van het concert en de kaarten zijn inclusief een lekker fris drankje.

We kijken er naar uit om jullie daar te zien!

Michela & Elisa

 Bezoek dal-suono-dolcissimo.eventbrite.nl

Dal suono dolcissimo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.