Internationaal FilmFestival Gorinchem

Internationaal FilmFestival Gorinchem

Ook zon zin in warme zomeravonden, goed gezelschap en een prachtige film op het grote doek? Ga dan deze zomer naar het Internationaal F Het Internationaal FilmFestival Gorinchem is een jaarlijks festival met films van over de hele wereld. Ook het jaarrond vertoont IFFG verschillende filmspecials met actuele en mondiale thema's.

Ook zon zin in zwoele zomeravonden, goed gezelschap en een prachtige film op het grote doek? Het zomerprogramma van IFFG is bekend: een verrassende en afwisselende selectie over o.a. vriendschap, strijdlust en liefde. Jij kunt n je tickets scoren

In onze agenda staat het gehele programma. Deze bevat verrassende nieuwe films n films uit een eerder IFFG-programma die absoluut (nog eens) een plek op het grote doek verdienen.

Ga jij met een kussentje of kleedje onder je arm naar de Lingewijk? Of kom je in juli lekker genieten van de prachtige films bij het Natuurcentrum? In augustus zetten we het scherm op aan de stadswal en kijken we samen naar bijzondere films op Slot Loevestein.

Internationaal FilmFestival Gorinchem

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.