Lichtkunstfestival VONK

Lichtkunstfestival VONK

In de herfstvakantie van 2021 verlicht VONK Fort bij t Hemeltje. Op deze prachtige locatie, die tevens cultureel erfgoed is, vindt het allereerste lichtkunstfestival van Houten plaats. #Vonk #fortthemeltje #lichtkunstfestival #houten In de herfstvakantie van 2021 verlicht VONK Fort bij t Hemeltje. Op deze prachtige locatie, die tevens cultureel erfgoed is, vindt het allereerste lichtkunstfestival van Houten plaats. Rondom, over en dr het 19e-eeuwse fort loopt een bijzondere en interactieve lichtkunstroute met spannende waterprojecties, performance art, lichtprojecties, interactieve installaties en meer. Treed binnen in een nieuw mini-universum van tegenstellingen tussen licht en donker, dag en nacht en tussen de natuur en de digitale wereld.

Samen wakkeren we in het najaar de VONK en het vuur weer aan voor bezoekers en kunstenaars. Kom jij je ook verwonderen bij VONK?VONK Festival vindt plaats in de herfstvakantie. Van vrijdag 15 tot en met zaterdag 23 oktober 2021 start het festival dagelijks om 18:00 uur en eindigt het om 23:00 uur. Het lichtkunstfestival vindt plaats op Fort bij t Hemeltje in Houten, nabij Utrecht: Fortweg 9, 3992 LX, Houten.

VONK Festival is geschikt voor alle leeftijden. We zijn een kindvriendelijk festival met een bijzonder kunst educatie-element.

Normaal: 12,50
CJP: 9,00
Jong t/m 18: 7,50
Jeugd t/m 12: 5,50
Parkeerkaart VONK: 2,50

Lichtkunstfestival VONK

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.