1

Laarzenpad-excursie op drijvend land!


-advertentiepositie-



Laarzenpad-excursie op drijvend land!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Rondleiding met natuurgids over het laarzenpad in De Wieden. Rondleiding met natuurgids over het laarzenpad in De Wieden.. Spot jij ottersporen? Of ontdek je een vleesetend plantje? Of heel misschien een zonnende ringslang? Ga mee op ontdekkingstocht op het avontuurlijke laarzenpad. Je loopt over drijvend land en zet jezelf een paar keer over met een trekpontje. Modder gegarandeerd!

De natuurgids weet waar je op moet letten! Zo valt er meer te beleven! Laat je verrassen door de rijke en unieke natuur van De Wieden. Achter het bezoekerscentrum laat de natuurgids je de mooiste planten of dieren(sporen) zien en vertelt verhalen over het bewaard gebleven landschap. Dit drijvende land maakt deel uit van Nationaal Park Weerribben - Wieden, het grootste laagveenmoeras van West-Europa.

Zorg voor laarzen of hoge waterdichte schoenen. Het pad kan op sommige plaatsen erg nat zijn. Alleen geschikt voor wie goed ter been is.

Honden kunnen helaas niet mee.

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 8 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Laarzenpad-excursie op drijvend land!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.