Zeehondentocht met Schelpenbank excursie (Boschwad)

Zeehondentocht met Schelpenbank excursie (Boschwad)

De M.S. Boschwad neemt u mee langs de zeehondenbanken om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan op de schelpenbank het Roode Hooft. De M.S. Boschwad neemt u mee langs de zeehondenbanken om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan op de schelpenbank het Roode Hooft..

MS Boschwad, het eerste schip op “blauwe diesel” in Lauwersoog.               In het gehele Noorden van het land zijn nog maar weinig schepen die de “blauwe diesel” als brandstof gebruiken. “Blauwe diesel" is een biologisch gemaakt product. Het grootste voordeel is dat het geheel emissievrij is. Er is dus geen CO2 uitstoot meer. De zeehondentocht duurt ongeveer 3,5 uur en vertrekt vanaf de veerdam bij de veerboot. Zeehondentocht met Schelpenbank excursie (Roode Hoofttocht)

De M.S. Boschwad neemt u mee langs de zeehondenbanken om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan op de schelpenbank het Roode Hooft, Japanse oesters, kokkels, maar ook krabbetjes en garnalen! Ontdek alle soorten onder leiding van de gids.LET OP: om op de schelpenbank te komen, moet u een stukje door het water, afhankelijk van omstandigheden kan dit best heuphoogte zijn. Neem dus vooral extra kleding mee. U moet goed schoeisel hebben , dit is niet te huur. Geen slippers of laarzen.

Zeehondentocht met Schelpenbank excursie (Boschwad)

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.