1

Hoog water opruimactie | Geuldal - Hurpesch




Hoog water opruimactie | Geuldal - Hurpesch

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Help mee Limburg opruimen na de watersnood. Je helpt mee in het Geuldal bij Mechelen. Help mee Limburg opruimen na de watersnood. Je helpt mee in het Geuldal bij Mechelen. . Limburg en Brabant werden afgelopen week getroffen door een watersnoodramp. Het water is gezakt, maar nu wordt de schade pas goed zichtbaar. Ook in natuurgebieden is veel rommel achtergebleven. Natuurmonumenten heeft de komende tijd hulp nodig om de troep in natuurgebieden in Limburg en Brabant op te ruimen.

Bij deze activiteit help je opruimen in het Geuldal. Je kunt parkeren op de openbare parkeerplaats bij B&B Forellenhof aan de Eperweg, maar kom liever met de fiets of de bus, stopt vlakbij. De verzamel locatie is iets verderop aan de Eperweg (richting Epen).

Het gaat om licht opruimwerk (plastic afval en takken ruimen), onder coördinatie van Natuurmonumenten. Voor materialen (handschoenen, zakken, desinfectie, etc) wordt gezorgd, trek wel waterdichte kleding en laarzen/wandelschoenen aan die tegen een stootje kunnen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom om te helpen. Neem zelf ook voldoende eten en drinken mee. Er zijn hekken in het gebied aanwezig waar we soms overheen moeten klimmen, een goede basisconditie is gewenst. 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Hoog water opruimactie | Geuldal - Hurpesch
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.