Excursie Middelplaten


-advertentiepositie-



Excursie Middelplaten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga mee met de natuurgids door het prachtige natuurgebied Middelplaten. Dit is een unieke kans, want de middelplaten zijn normaal gespro Ga mee met de natuurgids door het prachtige natuurgebied Middelplaten. Dit is een unieke kans, want de middelplaten zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Een plek waar zeldzame moeraswespenorchissen, parnassia en addertongen bloeien. Waar middelste zaagbekken, rotganzen en buizerds broeden. Waar zeilboten, zweefvliegtuigen en haflinger pony’s elkaar passeren. En bovenal een plek waar je kunt ontdekken, beleven en genieten.  . De Middelplaten. Een plek waar zeldzame moeraswespenorchissen, parnassia en addertongen bloeien. Waar middelste zaagbekken, rotganzen en buizerds broeden. Waar zeilboten, zweefvliegtuigen en haflinger pony’s elkaar passeren. En bovenal een plek waar je kunt ontdekken, beleven en genieten. 

Ook dit jaar kun jij weer mee op excursie naar de Middelplaten! Dit is een unieke kans, want de middelplaten zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Twee gidsen nemen je mee en laten je kennis maken met de lokale natuur. 

Neem hoge schoenen of laarzen mee, want het kan behoorlijk nat zijn. De excursies starten bij het informatiepaneel van Natuurmonumenten, aan de Muidenweg. 

Tips van de boswachter:

-parkeren in de berm langs de Muidenweg

-check jezelf na afloop op teken

-trek waterdichte, hoge schoenen of laarzen aan

-vergeet je verrekijker niet

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Excursie Middelplaten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.