Boeken- platen- en cdmarkt


-advertentiepositie-



Boeken- platen- en cdmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wat corona met al haar varianten nog met ons van plan is weten we niet. Regelmatig komt de regering met nieuwe maatregelen. Mocht corona in november nog heersen dan zullen wij weer alle veiligheidsmaatregelen treffen die van ons gevraagd worden. Veiligheid voor allen voor alles!
Maar corona of niet, het is altijd gewenst voor aanvang van de markt onze site te raadplegen of www.facebook.com/wijkver.deweide.
Op de 17e Boeken- platen- en cdmarkt van Wijkvereniging de Weide vindt u duizenden boeken en tijdschriften, vele honderden lp's, singles en cd's overzichtelijk uitgestald. Er is tevens een grote voorraad dvd's en videobanden aanwezig. Ook vindt u gebruikte maar onbeschadigde cd en dvd doosjes. Alle materialen zijn vooraf gecontroleerd. Boeken die uit de band liggen zult u niet aantreffen. Lp buitenhoezen zijn hersteld en de binnenhoezen zijn indien nodig vervangen. Er zijn ook meerdere opbergmogelijkheden voor platen en cd's, zoals rekjes, koffers en bakjes. De markt is overdekt en de toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
In verband met corona is er een ruime openstelling van de markt.

 Bezoek www.wijkverenigingdeweide.nl

Boeken- platen- en cdmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.