Op pad met de schrijvers


Op pad met de schrijvers

Maak een unieke wandeling met de makers van de kastelenwandelgids.

Wie wil er nu niet op pad met de makers van de nieuwe Gelderse kastelenwandelgids (die in september 2021 verschijnt); Wim Huijser en Rob Wolfs.

Tijdens de Week van het Landschap kun je kiezen uit 1 van de 4 in de wandelgids opgenomen routes onder begeleiding van Wim Huijser of Rob Wolfs die samen met een ervaren gids van GLK met je op stap gaan. Een unieke combinatie waardoor je van alles ziet en hoort over het gebied waar je doorheen wandelt én het kasteel waar je start.

In deze excursie wandel je vanaf huis Verwolde met Wim Huijser en een GLK-gids door het afwisselende Achterhoekse landschap.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

  • Tijd: start om 10.30 uur. Afstand: ca. 11 km.
  • Opmerking: neem zelf iets te eten en drinken mee voor onderweg.
  • Tip van de boswachter: draag stevige wandelschoenen en pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
  • Startlocatie: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.
  • Deelname: 10,00 euro p.p., donateurs 5 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Er geldt vol = vol, dus wees er snel bij.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Het schitterende interieur van Huis Verwolde.

Bezoek Huis Verwolde op het mooie landgoed

Bekijk het originele interieur van Huis Verwolde als in 1776