Frisse ochtendwandeling


-advertentiepositie-



Frisse ochtendwandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vroeg uit de veren, samen met de boswachter.

De zomer is voorbij. Jammer! Maar heeft u gemerkt hoe heerlijk het in het bos ruikt? Tijd voor een stevige ochtendwandeling over landgoed Petrea.

Petrea ligt hoog en droog op de Oost-Veluwe stuwwal. Deze heuvelrug, die van Zwolle naar Arnhem loopt, is 180.000 jaar geleden ontstaan door landijs dat vanuit Scandinavië hiernaartoe stroomde. Voor bomen en planten is het groeiseizoen bijna voorbij. De kans is daarom groot sporen van herten en zwijnen te zien. Sinds een paar jaar kunnen deze dieren Petrea bereiken via het wildviaduct over de A50, dat de Veluwe verbindt met het IJsseldal.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: parkeerplaats Wapenvelder Zand, 8191 KD Wapenveld: rijdend vanaf de rotonde Wapenveld over de Groteweg in de richting Heerde rechtsaf na ca. 750 m.
  • Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Frisse ochtendwandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.