1

Cirqulinair - Gronings Variété Diner


-advertentiepositie-



Cirqulinair - Gronings Variété Diner

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Groningse circusartiesten presenteren het verrassende en vrolijke variété diner Cirqulinair. Nu ook met gebarentolk, schrijftolk en blindentolk!

Vorig jaar waren de uitverkochte Cirqulinair avonden in De Loods een groot succes. Jacques d’Ancona gaf maar liefst vier sterren en schreef: ‘Ze kunnen er niet onderuit. Dit programma krijgt een vervolg’. En nu is het zover… Cirqulinair komt terug! Maar liefst acht avonden in oktober en november is Cirqulinair weer in De Loods. Voor iedereen die zin heeft in een gezellig lekker avondje uit. En dit keer écht voor iedereen, want ook met een visuele of auditieve beperking beleef je alles mee. Op 6 november is er een blindentolk die zorgt voor live audiodescriptie en op 7 november zijn er gebarentolken en schrijftolken.

In Cirqulinair smelten circus en culinair genot samen. Het ene moment hangt de acrobate in de trapeze, het volgende moment serveert zij het eten of staat de 5-voudig Nederlands Kampioen Goochelen naast je tafel. Dompel je onder in de aloude variétésferen. Geniet, lach en verbaas je de hele avond. Het begint al bij binnenkomst en stopt pas bij vertrek. De acts en het smakelijke 3-gangen diner lopen vloeiend in elkaar over.

Cirqulinair wordt gespeeld en gemaakt door Duo Musa (Roos & Salim), Unicirque (Tobit & Jasmijn), Helena Cardoso, Hilbert Geerling (allen uit Groningen) en Arlette Hanson (de enige Fries in het gezelschap).

 Bezoek cirqulinair.nl

Cirqulinair - Gronings Variété Diner
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.