Vele landschappen van Landgoed Mookerheide

Vele landschappen van Landgoed Mookerheide

Landgoed Mookerheide is een veelzijdig gebied met veel verschillende soorten landschappen. Ga op zondagmiddag 19 september mee met de e Landgoed Mookerheide is een veelzijdig gebied met veel verschillende soorten landschappen. Ga op zondagmiddag 19 september mee met de excursieboswachter en ontdek Landgoed Mookerheide op een andere manier. .

Landgoed Mookerheide is een veelzijdig gebied met veel verschillende soorten landschappen. Ga op zondagmiddag 19 september mee met de excursieboswachter en ontdek Landgoed Mookerheide op een andere manier.  Wie vluchtig door Landgoed Mookerheide loopt denkt alleen maar bos te zien, maar kijk je beter dan is het een bonte afwisseling van heide, weides, oude lanen, loofbos en naaldbos. Al deze soorten landschappen hebben hun eigen dieren en planten. Samen met de boswachter gaan we op zoek naar de veelzijdigheid van Landgoed Mookerheide en kom je van alles te weten over de landschappen en wat er leeft.  Hoe reserveer je een plekje?

Vanwege de corona-beperkingen kunnen er maar 10 personen met deze excursie mee. Het is een excursie voor volwassenen, maar kinderen zijn welkom. Boek een ticket voor deze excursie op zondag 19 september om 14.00 uur. De excursie duurt ongeveer 2 – 2,5 uur. De kosten voor deze excursie zijn € 7,- voor leden van Natuurmonumenten en € 10 voor niet-leden. 

Vele landschappen van Landgoed Mookerheide

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.