Fotoworkshop bloemen en bomen


-advertentiepositie-



Fotoworkshop bloemen en bomen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga mee met de fotoworkshop met professioneel natuurfotograaf Bob Luijks. Hij neemt je mee in de wereld van de bloemen in de pluktuin en Ga mee met de fotoworkshop met professioneel natuurfotograaf Bob Luijks. Hij neemt je mee in de wereld van de bloemen in de pluktuin en de boomboeketten die op Landgoed Mookerheide te vinden.. Natuurmonumenten organiseert 25 september een fotoworkshop met professioneel natuurfotograaf Bob Luijks. Hij neemt je mee in de wereld van de bloemen in de pluktuin en de boomboeketten die op Landgoed Mookerheide te vinden.

Bob leert je alles over hoe je een mooie compositie maakt van de bloemenpracht in de tuin. Daarnaast neemt hij je mee naar de boomboeketten en leer je hoe je deze grote oude bomen het mooiste in beeld brengt. Je leert invalshoeken kiezen en je ontdekt hoe je je beeld nog spannender kunt maken. Een andere belangrijk aspect dat aan bod komt is licht. Naast macrofotografie komt ook landschapsfotografie aan bod.

Benodigdheden deelnemers:

  • Digitale camera (eventueel aangevuld met enkele lenzen)
  • Statief
  • Stevige schoenen die vies mogen worden
  • Volle accu en lege opslagkaart

Hoe reserveer je een plekje?
Voor deze workshop is slechts plaats voor 8 personen. Het is een workshop voor volwassenen. Boek een ticket voor deze workshop op zaterdag 25 september om 10.00 uur. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  Niet-leden betalen voor deze workshop € 95,-, leden betalen € 66,50. 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Fotoworkshop bloemen en bomen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.