1

De natuur als recyclebedrijf




De natuur als recyclebedrijf

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De natuur kent geen afval, alleen grondstoffen. Met een beperkte assortiment aan grondstoffen maakt de natuur lles: van de kleinste een De natuur kent geen afval, alleen grondstoffen. Met een beperkte assortiment aan grondstoffen maakt de natuur álles: van de kleinste eencellige tot de grootste blauwe vinvis. Ga mee op excursie en verwonder je over het vernuft van de natuur!. De natuur kent geen afval, alleen grondstoffen. En met een beperkt assortiment aan grondstoffen maakt de natuur álles: van de kleinste eencellige tot de grootste blauwe vinvis!

Recycling

Doordat alles in de natuur uit dezelfde, in aantal beperkte, grondstoffen bestaat, zijn organismen gemakkelijk te recyclen tot andere organismen. De bouwstenen stromen als het ware van het ene organisme naar het andere.

Vernuft

Tijdens een wandeling door Duin en Kruidberg laat de gids je op een aantal plekken zien hoe dat in zijn werk gaat en dat in de natuur niets, maar dan ook werkelijk niets, verloren gaat. Én hoe het komt dat de mens nooit zo efficiënt kan recyclen als de natuur doet.

Ga mee op excursie en verwonder je over het vernuft van de natuur!

  • Deze excursie is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder
  • Controleer jezelf altijd op teken na een bezoek aan de natuur

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

De natuur als recyclebedrijf
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.