Utrechtse Waterlinie Wandeltocht


-advertentiepositie-



Utrechtse Waterlinie Wandeltocht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Utrechtse Waterlinie Wandeltocht loop door het groen en langs de forten Utrechtse Waterlinie Wandeltocht loop door het groen en langs de forten
Vanwege Corona moesten ze een jaartje overslaan, maar de Waterlinie Wandeltocht is terug. De tweede editie is op 9 oktober. Het wordt een uniek wandelevenement door een groen landschap en langs historisch erfgoed. Je start in de ochtend of middag en finisht in de avond. De wandeling voert langs 14 Utrechtse forten die onderdeel zijn van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die tegenwoordig staan vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst. En Fort aan de Klop is n van die forten

Wat is er te doen op Fort aan de Klop?
De studenten van ROC Creative College verzorgen de stempelpost op ons fort. En dat niet alleen: ze regelen ook het entertainment. Wat precies is nu nog een verrassing.

Wandel mee
Je kunt kiezen uit verschillende routes en afstanden. (En loop je niet mee, kom dan gezellig langs om de wandelaars aan te moedigen.)

Datum: zaterdag 9 oktober 2021
Tijd: ochtend, middag en avond (op ons fort alleen in de ochtend)
Kosten: afhankelijk van route en leeftijd

Informatie en inschrijven
Meer informatie over de wandeltocht vind je op de website van de organisatie. Je kunt je hier ook inschrijven als deelnemer.

 Bezoek utrecht.waterliniewandeltocht.nl

Utrechtse Waterlinie Wandeltocht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.