1

Ledendag Utrecht en Vechtplassen op landgoed Haarzuilens


-advertentiepositie-



Ledendag Utrecht en Vechtplassen op landgoed Haarzuilens

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op zaterdag 25 september naar de ledendag van de ledencommissie afdeling Utrecht & Vechtplassen op landgoed Haarzuilens Kom op zaterdag 25 september naar de ledendag van de ledencommissie afdeling Utrecht & Vechtplassen op landgoed Haarzuilens.

Welkom!

De ledencommissie Utrecht en Vechtplassen nodigt je van harte uit voor de ledendag op zaterdag 25 september. Deze dag wordt georganiseerd op Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens. We beginnen de dag binnen, maar gaan natuurlijk ook lekker naar buiten!

Programma

9.30 - 10.00 uur ontvangst gasten met koffie en gebak  

10.00 – 10.30 uur Jaarvergadering LC U&V   

10.30 – 11.30 uur presentatie landgoed Haarzuilens door boswachter Floor Woortman

11.30 – 13.00 uur excursie landgoed Haarzuilens  (in kleinere groepen)

13.00 uur afsluiting   

Jaarvergadering

In ongeveer een half uur blikken we terug en vooruit op de taken en samenstelling van de ledencommissie met o.a. de (her-)verkiezing van enkele leden. Hierna worden we door de boswachter geïnformeerd over de enorme inspanningen die hier geleverd zijn om deze boeiende natuur dichtbij de stad te behouden en te versterken.

Kijk hier voor meer informatie over de Ledencommissie Utrecht en Vechtplassen | Natuurmonumenten).

Fiets- of wandelexcursie

Natuurlijk is er ook tijd om landgoed Haarzuilens te ontdekken. Onder leiding van een deskundige gids ontdek je de bijzondere verhalen die schuilen achter landgoed Haarzuilens. Ga je liever fietsen dan wandelen? Dat kan ook! Met een deel van de groep kunnen we landgoed Haarzuilens per fiets verkennen. Dit is alleen mogelijk als je de beschikking heeft over een eigen fiets. 

Waar

De stalzaal op Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10C – 3455 SN Haarzuilens. Woon je dichtbij? Kom op de fiets! Toch met de auto, parkeer dan je auto op de grote parkeerplaats naast Thematerweg nr.5 (de Geertjes Hoeve). Om bij de Hoeve Wielrevelt te komen, moet je even de Thematerweg oversteken en de bordjes volgen naar Hoeve Wielrevelt.

Let op: het is een betaalde parkeerplaats, maar met je ledenpas kun je er gratis parkeren. Vergeet deze dus niet mee te nemen!

En verder

  • De wandeling is heen en terug ongeveer 5 km
  • Trek stevige schoenen aan.
  • Zorg bij slecht weer voor regenkleding.
  • Een groot deel van de wandeling gaat over een verharde weg; rolstoel-gebruikers zijn welkom, maar het gedeelte door de graslanden is helaas niet geschikt voor rolstoelen.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Zijn uiteraard de Covid-regels van toepassing
     

Vragen? Stuur een e-mailbericht naar de ledencommissie via lcutrechtenvechtplassen@natuurmonumenten.nl   
 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Ledendag Utrecht en Vechtplassen op landgoed Haarzuilens
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.