Zeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)


-advertentiepositie-



Zeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Aan boord vertellen wij u over het prachtige gebied, en nemen u mee naar een zeehondenbank. Vervolgens varen we door naar Engelsmanplaa Aan boord vertellen wij u over het prachtige gebied, en nemen u mee naar een zeehondenbank. Vervolgens varen we door naar Engelsmanplaat waar we een plaatlanding gaan maken.. We vertrekken vanaf veersteiger Schiermonnikoog en varen over werelderfgoed Waddenzee. Aan boord vertellen wij u e.e.a. over het prachtige gebied, en nemen u mee naar een zeehondenbank. Daar gaan we rustig drijvend van deze grote zoogdieren genieten.

Vervolgens varen we door naar Engelsmanplaat waar we een plaatlanding gaan maken, zodat u met eigen benen op de zeebodem kunt lopen, en ook even een bezoekje aan het beroemde hoge vogelwachtershuisje kunt brengen.

Na de landing komt u weer aan boord en varen wij terug naar Schiermonnikoog. Voor honden en kinderen onder de 3 jaar vragen we een bijdrage van 5 euro, gelieve dit contant mee te nemen voor de schipper.

LET OP: om op de Engelsmanplaat te komen, moet u een stukje door het water, afhankelijk van omstandigheden kan dit best heuphoogte zijn. Neem dus vooral extra kleding mee.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Zeehondentocht met Engelsmanplaatlanding (Vriendschap)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.