Stiltewandeling op Landgoed Mookerheide


-advertentiepositie-



Stiltewandeling op Landgoed Mookerheide

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De prachtige natuur rondom de natuurbegraafplaats en het jachtslot is een ideale plek voor een stiltewandeling. Op 24 september neemt N De prachtige natuur rondom de natuurbegraafplaats en het jachtslot is een ideale plek voor een stiltewandeling. Op 24 september neemt Natuurmonumenten je graag mee.. De prachtige natuur rondom de natuurbegraafplaats en het jachtslot is een ideale plek voor een stiltewandeling. Op 1 oktober neemt Natuurmonumenten je graag mee.

Een moment van stilte in een prachtig natuurgebied. Dagelijks krijgen we enorm veel informatie en prikkels te verwerken door alles wat we binnenkrijgen door onder andere mensen om ons heen en het nieuws. De stilte van de natuur heeft zoveel te bieden, je hoeft even helemaal niets gewoon alleen te zijn met al het moois om je heen. Je hoofd krijgt rust en je zakt meer in je lijf. Het is een moment van loslaten en daarnaast weer nieuwe energie opdoen. Wanneer je in stilte wandelt in het bos worden je zintuigen op een hele andere manier geprikkeld. En ben je veel meer bewust van de kleine bijzondere momenten die je anders voorbij zult lopen. Zoals de geur van een boom, een druppel aan een varenblad het geluid van een overvliegende Buizerd. De ruimte die de stilte van de natuur je geeft laat je genieten en verwonderen van zoveel moois. En is voeding voor je geest en je lichaam je komt tot rust, veel valt van je af en daarnaast ben je actief en gezond in beweging. De wandeling is voor iedereen geschikt we lopen in een vertraagt tempo een afstand van ongeveer 6 km. Zorg voor passende kleding en goede wandelschoenen. We starten vooraf met een korte meditatie op een mooie plek en onderweg is er een pauze met thee waarin we wat delen van alles wat we tegenkomen.


Praktische informatie
We nemen je op 1 oktober om 09:30 uur mee vanaf het informatiecentrum van Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De wandeling duurt tot ongeveer 12.30 uur. Er kunnen maximaal 12 mensen mee. Wil je ook mee? Meld je dan aan! Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Zorg voor kleding passend bij het weertype en goede wandelschoenen. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurbegraven Nederland.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Stiltewandeling op Landgoed Mookerheide
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.