Stevige wandeling

Stevige wandeling

Een wandeling met hoogteverschillen in Bruggelen.

We gaan eens stevig wandelen door Bruggelen. Het gebied is onderdeel van de ecologische verbinding van het bosgebied van de Veluwe met de IJsselvallei. Het zuidelijke deel bestaat uit stuifheuvels met ‘eikenstrubben’. Dit zijn bossen met grillige, knoestige en gedrongen eikenstammen. Soms is er sprake van hoogteverschillen, we zullen dat zeker merken tijdens deze lange wandeling door Bruggelen.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 11:00 uur. Duur: ca. 3,5 uur
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Opmerking: neem zelf lunch en drinken mee voor onderweg. De wandeling is niet geschikt voor buggy’s en kleuters.
  • Startlocatie: in de bocht van de Engelanderholt, parkeerplaats GL&K, 7361 CZ Beekbergen.
  • Routebeschrijving: in Beekbergen bij restaurant De Smittenberg (Arnhemseweg 537) bij de verkeerslichten rechtsaf vanuit Apeldoorn en linksaf vanuit Arnhem, richting Ugchelen rijden (de Engelanderweg). Na ca. 2,5 km is in de bocht links de parkeerplaats van GL&K. Vanuit het dorp Ugchelen rechts in de bocht van de Engelanderholt.
  • Informatie: Herman Heskamp, tel. 06-16862394.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Stevige wandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.