Nacht van de Nacht


-advertentiepositie-



Nacht van de Nacht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

GEANNULEERD - Nachtwandeling op de Haere, in het kader van de Nacht van de Nacht.

Deze excursie is helaas geannuleerd. Indien u kaartjes hebt gereserveerd voor deze excursie dan krijgt u binnenkort bericht. Bekijk tips om te genieten van de herfst.

In Nederland is het ’s nachts bijna nergens meer echt donker. Maar op de Haere is in de verre omgeving geen stedelijke verlichting. Een nachtelijke wandeling over het stuifzand is een heel bijzondere ervaring. Het is over vier dagen nieuwe maan en dus extra donker. De boswachter weet de weg en neemt je mee over het stuifzand en de heide. Geniet van echt donker tijdens deze landelijke Nacht van de Nacht.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 20:00 uur. Duur: ca. 3 uur.
  • Deelname: 8,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p., donateurs GLK 3,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas.
  • Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden en deels door los zand. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers-)omstandigheden.
  • Startlocatie: de parkeerplaats aan de Badweg, Doornspijk. Klik hiernaast op de locatie voor een duidelijk kaartje van de Haere.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Geannuleerd

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Nacht van de Nacht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.