1

Rondvlucht in historische DC-3 Dakota




Rondvlucht in historische DC-3 Dakota

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In oktober maakt onze Koninklijke DC-3 Dakota haar laatste rondvluchten van het seizoen 2021. Een unieke kans om nog dit jaar echt te vliegen in een historisch vliegtuig. Het is de enige nog vliegende DC-3 in Nederland, die meevloog met operatie Market Garden en dienstdeed als het eerste officiële regeringsvliegtuig.

Het geluid van de motoren klinkt volgens fans en kenners als muziek in de oren. Eenmaal in de lucht ervaar je de magie van vliegen op zo’n 400 meter hoogte en het fantastische uitzicht op steden als Amsterdam, Rotterdam, onze schitterende kustlijn, de Zaanse Schans en de vele rivieren, plassen en meren in Nederland. Vliegen in een DC-3 Dakota is echt iets voor je bucketlist.

Op enkele zaterdagen en zondagen in oktober zijn er nog plaatsten beschikbaar.

Zaterdag 2 oktober vertrekt de PBA om 13.00 uur vanaf Schiphol Oost voor een rondvlucht van 30 minuten over het Groene Hart van de Randstad.

Zondag 3 oktober staat om 11.00 uur de Zaanse Schans op het programma: een vlucht van 45 minuten vanaf Schiphol Oost over Muiden, Marken, Volendam en Zaandam.
Om 13.00 uur is er een vlucht van 50 minuten vanaf Schiphol Oost via de rivieren en Noord-Brabant terug naar Schiphol Oost. Ongelooflijk hoeveel waterwegen ons land heeft. Vanuit de lucht is dat een spectaculair gezicht.

 Bezoek www.dutchdakota.nl

Rondvlucht in historische DC-3 Dakota
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.