1

Cultuurhist. Wandeling


-advertentiepositie-



Cultuurhist. Wandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Cultuurhistorische wandeling in Scherpenzeel, een indrukwekkend landschapspark vol romantiek.

De geschiedenis van landgoed Scherpenzeel gaat terug tot de 14e eeuw. Het versterkte huis dat er toen al stond is over de vele jaren uiteindelijk veranderd in een huis in Neo-Tudor stijl. Om het huis ligt een landschapspark met fraaie vergezichten. De boswachter neemt u mee over bospaden en lanen met verschillende biotopen. Dit kan een aardige variatie aan paddenstoelen opleveren. Uiteraard moeten de weerscondities daarvoor wel meezitten.


Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: De ingang van het park ligt midden in het dorp Scherpenzeel. Het adres is Burgemeester Royaardslaan 1, 3925 GG Scherpenzeel.
  • Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146 of Rien Brand, tel. 06-22375408.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Cultuurhist. Wandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.