1

Ochtendwandeling


-advertentiepositie-



Ochtendwandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

GEANNULEERD - De natuur maakt zich op voor de winterrust.

Deze excursie is helaas geannuleerd. Indien u kaartjes hebt gereserveerd voor deze excursie dan krijgt u per e-mail bericht.

Natuurlijk kunnen we, nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, binnen gaan zitten en wachten tot het weer lente wordt. Maar daar worden we niet gelukkiger van en het is zeker niet gezond. Dus kom mee naar buiten. Want doordat dat de bomen langzaam kaler worden, valt er veel moois te ontdekken. Waar? Dat weet de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen. Hij neemt u vandaag mee met een wandeling door het bijzondere landschap van rivierduinen en komgronden. Het is een uniek gebied in het Land van Maas en Waal.


Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: de parkeerplaats aan de Hoekgraaf 13, Bergharen.
  • Informatie: Cor Custers, tel. 06-44380502.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Geannuleerd

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Ochtendwandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.