De natuur in rust


-advertentiepositie-



De natuur in rust

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Door de bomen het bos weer zien.

Als de bomen in de herfst hun bladeren laten vallen, gaat de natuur in de ruststand. Planten trekken zich terug in de grond of sterven bovengronds af. Dieren gaan in winterslaap, leggen een voedselvoorraad aan of krijgen een dikke vacht. Veel mensen denken dat er in deze periode van het jaar niks te zien valt in het bos. Dat beeld klopt niet. De takken zijn kaal, waardoor het landschap en ook vogels beter zichtbaar zijn. En aan de takken zitten alweer knoppen die volgend voorjaar zullen ontluiken. Tijdens deze excursie gaat u samen met de boswachter kijken en ontdekken hoe u aan de takken kunt zien welke boomsoort het is.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: noordzijde van de Sysselt, de parkeerplaats aan de Nieuwe Kazernelaan. Volg het bord afslag Prins Maurits kazerne op de Klinkenbergerweg in Ede. Verzamelplaats op de parkeerplaats van het Geldersch Landschap en Kasteelen nabij de splitsing Eikenlaan - Nieuwe Kazernelaan.
  • Informatie: Joyce Penninkhof, tel. 06-14968813 of Anita Leeuwis, tel. 06-24594294.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

De natuur in rust
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.