Sagen en legenden


-advertentiepositie-



Sagen en legenden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De boswachter vertelt sagen en legenden tijdens de wandeling.

Het leven op de Veluwe was hard en gevaren lagen overal op de loer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel spannende verhalen bestaan die zich afspelen in de donkere bossen of op de eindeloze heide. Zelfs nu nog schijnt er op Staverden ’s nachts af en toe de geest van een zwarte weduwe rond te waren, die hier eeuwen geleden door liefdesverdriet aan haar einde kwam. Onze boswachter vertelt sagen en legenden tijdens de wandeling over het landgoed.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
  • Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.
  • Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 meter ligt rechts de parkeerplaats.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Sagen en legenden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.