Naaldbomen op Loenermark


-advertentiepositie-



Naaldbomen op Loenermark

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Informatieve wandeling over Naaldbomen op de Loenermark.

In december besteden we vaak aandacht aan naaldbomen. De loofbomen hebben hun blad laten vallen zodat de naaldbomen goed zichtbaar zijn. Op de Loenermark staan ongeveer 15 soorten van deze naaldbomen. We kunnen ze niet allemaal bekijken, maar tijdens de wandeling laten we het verschil zien. Een klein verhaaltje over kerstbomen maakt onderdeel uit van deze excursie.


Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13:30 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: de parkeerplaats "Het Dichte Gat" aan de Groenendaalseweg in Loenen. De parkeerplaats is schuin tegenover de Erebegraafplaats op ongeveer 1 kilometer vanaf het dorp Loenen richting Groenendaal.
  • Informatie: Herman Heskamp, tel. 06-16862394.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Naaldbomen op Loenermark
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.