Wildlife Film Festival


-advertentiepositie-



Wildlife Film Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 26 – 31 oktober 2021 vindt het 7e Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) plaats. Op 1 oktober 2021 maken we het volledige festivalprogramma bekend. Het festival richt zich op de vertoning van documentaires over wildlife, milieu, duurzaamheid, klimaatverandering en natuurbehoud.

Het festival van 2021 vindt zes dagen lang plaats in het prachtige Rotterdam, Nederland. We vertonen al onze Officiële Selecties in hartje Rotterdam in Cinerama Movie Theatre. Het festivalprogramma biedt meer dan 120 publieksvertoningen, een dagelijks talks-programma en diverse evenementen in het centrum van Rotterdam. WFFR vindt ook online plaats.

We moedigen filmmakers aan om naar het festival te komen voor talks, interviews, Q&A's en de prijsuitreiking. Tijdens het festival is er volop tijd voor filmmakers om elkaar en ons publiek te ontmoeten. In 2019 mocht WFFR meer dan 10.000 bezoekers verwelkomen. Filmmakers kunnen prijzen winnen in 12 verschillende categorieën. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Flamingo Award Ceremony op zaterdag 30 oktober 2021.

 Bezoek www.wffr.nl

Wildlife Film Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.